Praktična pitanja

Objavljeno: nedjelja, 12 Avgust 2018

Domaćin Konferencije

Domaćin Konferencije je Udruženje za podršku BILD-Amelaslobodnom odgoju i obrazovanju - Duga, /koje vodi i predstavlja Amela Šehalić. U potrazi za najboljom odgojnom pedagogijom za svog najstarijeg sina, Amelu je put doveo do pedagogije koja će promijeniti njen profesionalni poziv. Nakon magistarskog studija iz ekonomije i kao majka tri sina, upisuje studij waldorfske pedagogije, te sa svojim ocem počinje izrađivati drvene, ekološke igračke, a potom organizovati radionice za djecu i roditelje i promovisati pripovijedanje kao tradicionalnu vještinu, koja ima važan pedagoški i terapijski efekat. Osnovala je Udruženje za podršku slobodnom odgoju i obrazovanju – Duga, sa namjerom da ponudi već isprobana rješenja za izazove današnjeg odgojno-obrazovnog sektora u BiH, koja se mogu pronaći u alternativnim pedagogijama.

Mjesto održavanja

Konferencija se odvija na sljedećoj adresi:
Javna Ustanova Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo
Kemala Kapetanovića 17
71000 Sarajevo
http://www.mladi.ba/kontakt.html

Cijena

Za učesnike iz Bosne i Hercegovine i iz zemalja okruženja (Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije) bit će obezbijeđena posebna cijena koju su omogućili sponzori i donatori. Za više informacija obratite se Ameli Šehalić na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Smještaj

Sarajevo ima niz dobrih opcija za smještaj. Možemo vam ponuditi posebne aranžmane s hotelima, po cijeni od 44 do 60 KM po noćenju, uključujući doručak. U slučaju da želite iskoristiti navedene aranžmane, molimo da se o tome izjasnite u svojoj prijavi.
Ukoliko želite sami pronaći smještaj, preporučujemo da izaberete mjesto blizu Staroga grada, a ako želite biti blizu lokacije gdje će se odvijati konferencija, onda preporučujemo da izaberete smještaj na Grbavici. Konferencija će se odvijati u Međunarodnom centru za djecu i omladinu na Grbavici. Još povoljnije sobe možete pronaći putem Airbnba ili u hostelima.

Prijava

Molimo, pošaljite prijavu s imenom i prezimenom, državom, e-mail adresom, telefonskim brojem i poštanskom adresom na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Imate li pitanja?

Slobodno nam se obratite na: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..